Lo Sciabordio

Lo Sciabordio
Beschikbaar op

Welkom op de site van “lo Sciabordio”. Deze naam staat voor “het geklots” van het meer dat u vanaf het terras kunt horen, terwijl u geniet van het schitterende uitzicht.
Het huis ligt direct aan het water en vanaf het terras kunt u met een comfortabele trap het water bereiken. Op het overdekte gedeelte van het terras is een barbecue/open haard, wat een verblijf in het buitenseizoen aangenaam maakt. Naast het huis is een kleine tuin met ligstoelen. Op het terras bevindt zich een grote eettafel met stoelen.
De woonkamer is gezellig ingericht met een open haard, een goed gevulde boekenkast en een aantal spelletjes. Hier bevindt zich ook een CD/DVD speler en TV, bovendien is er WIFI. De keuken is uitgerust met gasoven, koelkast/vriezer en magnetron.
De grootste slaapkamer heeft 2 bedden van 90×200, de middelste slaapkamer heeft 2 bedden van 80×200. Daar is zich ook een wastafel. In de derde slaapkamer bevindt zich een bed van 80×200 dat uittrekbaar is zodat er ook 2 bedden ontstaan. De bedden zijn voorzien van dekbedden, linnengoed en handdoeken dient u zelf mee te nemen.
Er is een kleine badkamer met toilet en wastafel en een grotere badkamer met toilet, wastafel, bidet en douche en een wasmachine.
Het huis is geheel voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming, zodat het er ook buiten het hoogseizoen aangenaam toeven is.