Il Piccione

Il Piccione
Plattegrond Beschikbaar op

Huisje nummer 6, Il Piccione, is net als 5 andere huisjes direct gelegen aan het meer. Het is het laatste huisje van het rijtje en geniet daardoor van de maximale privacy en rust.
Er is ruim voldoende gemeubileerd, overdekt, terras aanwezig en naast het huisje is aan weerszijde een ruime tuinfaciliteit beschikbaar.
Het huisje is gebouwd en ingericht als een 6-persoons vakantiebungalow. Het omvat o.a. een zit/eetkamer met een aangebouwde open keuken. Het huisje beschikt over een volledige keukeninrichting. Serviesgoed, bestek en glaswerk is in ruime mate aanwezig. Zelf mee te nemen zijn hand-, thee- en vaatdoeken. Er is uiteraard een koel/vriestoestel aanwezig. Naast een kooktoestel, met oven, is er ook een magnetron.
In de doucheruimte met wastafelblok is een wasmachine geplaatst. Er is een apart toilet.
Er zijn in het huisje 3 slaapkamers te vinden: de grote slaapkamer, voorzien van een wastafel, bevat een 2-persoonsbed (2 maal 2.0 x 0.8 m). Één kamer met 2 aparte bedden (beiden 2.0 x 0.8 m) en één kamer met een stapelbed met twee bedden (beiden 2.0 x 0.8 m). Op alle kamers is voldoende kastruimte aanwezig en alle bedden zijn voorzien van een dekbed. De dekbedhoezen dienen zelf meegenomen te worden.