Il Palo Alto

Il Palo Alto
“Benvenuto” in het vakantiehuis “il Palo Alto”Beschikbaar op

U bent te gast in ons vakantiehuis. Het huis is geschikt voor 4 personen het is comfortabel maar niet luxe .Een woonkamer met open keuken naast de ouderslaapkamer zijn er 2 aparte kleine slaapkamers, een douche wastafel inclusief een toilet.
Het houten terras van 50 m2 met het mooie uitzicht is de charme op deze unieke locatie.
Wij wensen u een bijzonder aangenaam verblijf aan het Idromeer toe en hopen dat u evenveel zult genieten van combinatie van natuur, cultuur en ontspanning als wij al decennia lang.
Naast de watersport zoals zeilen, wind- en kite surfen op het meer zijn de bergen rond het Idromeer uitstekend geschikt voor onder andere autotrips, wandelen, bergsport, mountainbiken en skiën. Mountainbikes en ski’s zijn evt. te huur. In het huisje vindt u enige suggesties en kaarten voor wandelingen. Populaire wandelingen zijn het kindvriendelijke Val di Daone en de spannende klim naar het Lago Della Vacca. In Madonna di Campiglio is kletteren langs de beroemde “ijzeren weg” populair. In de winter is skiën, boarden of langlaufen in het nabije en kindvriendelijke Gaver of Maniva aan te bevelen, via Bagolino is dit circa 20 km. Ook fraai is een skidag tussen de machtige Brenta Dolomieten in Pinzolo of in Madonna di Campiglio

Vanuit de Villaggio zijn vele dagtrips mogelijk naar beroemde Italiaanse cultuur steden. Te denken valt natuurlijk aan Verona en Venetië maar ook aan Cremona, Mantova en Vicenza. De Toscaanse steden zijn de top voor een eventueel meerdaags uitje. In het huisje vindt u enkele stadsgidsen. Voor shopping is een bezoek aan Salo, Brescia of Milaan de moeite waard. In het hoogseizoen zijn er diverse concerten in oa. kastelen rond het Idromeer en de spectaculaire opera uitvoeringen in de arena van Verona. Gratis informatie hierover kunt u krijgen bij de Ufficio Turistico in Ponte Caffaro en Idro. Een bezoek aan de beroemde Theatro alla Scala in Milaan kunt u het beste rechtstreeks en vooraf regelen, informatie telefoonnummer: +39 0272003744.