Groene hagedis

Groene hagedis
Plattegrond Het uitzicht Beschikbaar op


Ons huis, de “Groene Hagedis” is vrijstaand en geschikt voor 5 personen. Het ligt direct aan het water, heeft een privé strand en een groot terras ( 35 m2) van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op het meer en op de bergen rondom. In noordelijke richting ziet u het 60 km verder gelegen Brenta gebergte. Vanuit het terras komt u in de royale woonkamer. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken: vaatwasser, grote koel/vriezer combinatie, oven, magnetron enz. De grote slaapkamer is voorzien van een dubbel bed. Er zijn twee kleine slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een bed dat uitgeschoven kan worden tot dubbel bed. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een stapelbed.Het huis heeft een nieuwe badkamer/wc combinatie, voorzien van een ruime inloop douche. Achter het huis bevindt zich de berging waarin ook de wasmachine is geplaatst.
En ja, er is prima onbeperkt toegang tot WIFI.
Naast het huis ligt de tuin van 80 m2. Aan het terras ligt een kruidentuintje voor aan de helling. Via een pad komt u op het lager gelegen plateau. Nog verder komt u aan de waterkant, waar wij de oever zo hebben gevormd dat u ook hier heel mooi kunt zitten. Er wordt van eind mei tot begin oktober in het meer gezwommen, gezeild, gewind- en gekitesurft. Motorboten met meer dat 10 pk zijn er verboden.
Kom genieten van de rust, de natuur en de privacy! Mocht u interesse hebben, stuur dan een email naar Paul.van.Beukering@gmail.com.